Girona

Home / Sedes / Girona / Oferta educativa / Materials i recursos educatius

Compartir: 

Materials i recursos educatius

El Museu d’Arqueologia de Catalunya posa a disposició dels mestres diversos materials didàctics tant per preparar l’activitat al Museu com per treballar a l’aula.

La guia didàctica

Guia didàctica

Recull d’informació actualitzada per poder preparar la visita. Aquesta guia inclou documentació sobre l’edifici, la relació de textos del Museu i un comentari sobre les peces que hi ha exposades. També conté la reproducció de molts dels dibuixos de l’exposició permanent i una relació de llibres i vídeos que són útils per preparar la visita.

Descarrega't la guia [pdf]

Visor interactiu:

Guions del professor

Cada visita i taller didàctic disposa d’un guió de l’activitat adreçat al professor per conèixer els objectius, la documentació i el desenvolupament de l'activitat a dur a terme en el Museu.

 
Maletes didàctiques

El MAC posa a disposició del professor, en qualitat de préstec, una maleta didàctica que recull una sèrie de reproduccions d'objectes museístics, oferint tot un seguit de possibilitats i suggeriments per treballar a l'aula. La maleta serveix per aprofundir en un tema concret:

  • El món dels ibers a Catalunya
    + info >
Crèdit variable d’ampliació La Ruta dels Ibers

Un crèdit per treballar la cultura ibèrica a Catalunya, a partir dels principals jaciments arqueològics del nostre país.

  • Nivell: Secundària. Àrea de Ciències Socials
  • Preu: 7,20 €
  • Llibre del professorat: 2,65 €

Per a més informació:
Lada Servitja
Tel. 972 20 46 37 | 972 20 26 32
lservitja@gencat.cat