Girona

Home / Sedes / Girona / Actividades

Actividades

Un paseo por la historia de Sant Pere de Galligants

Un divertido recorrido histórico con nuevas historias 

Exposició temporal

EXPOSICIÓ GUARDONADA AMB EL PREMI MUSA 2016

La Revista Auriga, l'única publicació en català dedicada a la divulgació del món antic a Catalunya, ha concedit en la XXIV edició dels Premis Auriga, el Premi Musa a la millor exposició sobre el món antic ex aequo amb el Museu Nacional Arqueològic de Tarragona per l'exposició temporal "Re-descobrint Centcelles". 

http://goo.gl/E9F8dF

Del 8 d'abril a l'11 de setembre de 2016

El Museu d’Arqueologia de Catalunya-Girona, presenta l’exposició temporal 3 Mosaics, 3 Museus. 140 anys dels mosaics romans de Bell-lloc (Girona), al monestir de Sant Pere de Galligants del 8 d’abril a l’11 de setembre. Aquesta exposició està coorganitzada per la seu de Girona i la de Barcelona del Museu d’Arqueologia de Catalunya, i pel  Museu d’Història de Girona i comissariada pel Museu d’Arqueologia de Catalunya – Girona i el Laboratori d’Arqueologia i Prehistòria de la UdG.

Agenda d'activitats

Activitats programades del Museu d'Arqueologia de Catalunya-Girona, Monestir Sant Pere de Galligants

Visita itinerari: ‘El burg de Sant Pere de Galligants i els tresors del romànic amagat’

Itinerari guiat sobre el romànic i l'edat mitjana per l'interior del monestir benedictí de Sant Pere de Galligants, l'església de Sant Nicolau i els carrerons i voltants del burg de Sant Pere. Per primera vegada es visitarà la capella del Sepulcre de l'església de Sant Pere de Galligants, tancada al públic, i només accessible amb aquesta visita guiada!

Visita itinerari SÍMBOLS COMPARTITS: De la mitologia clàssica al Tapís de la Creació

L'evolució de la iconografia pagana a la cristiana a través de Sant Pere de Galligants, Sant Feliu i la Catedral de Girona.

‹‹ Septiembre ››
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30