Agenda

Exposiciones

Navegants d’Aiguamolls. 2000 anys de secrets enfonsatsInauguració 5 d’abril a les 18 hores

LA FORTALESA DELS VILARS D’ARBECA. Del 9 de febrer al 30 d’abril al MAC Barcelona.

 LA SEDUCCIÓ DE VENUS. Una mirada retrospectiva a l’obra de Guillem RocasDel 10 de gener al 23 d’abril de 2017 al MAC Empúries.

Destacamos

ACTIVITATS FAMILIARS
ACTIVITATS FAMILIARS

MAC Barcelona:  Març Activitats de cap de setmana “Vine a excavar al MAC! Els ibers”. Diumenges a les 11 hores.

MASTER-CLASSES
EPOMA

MAC Barcelona: Totes les master-classes es realitzaran a l'auditori del museu, i ’assistència és gratuïta i oberta al públic general. 

  • Master-class “Fidelitats i espionatges en les guerres midriàtiques” a càrrec del Dr. Toni Ñaco del Hoyo (ICREA, UdG). Dimecres 8 a les 19.30 hores.
  • Master-class “Les primeres emperadrius bizantines: un nou model de dona poderosa” a càrrec del Dr. Ernest Marcos Hierro (UB). Dimecres 15 a les 19.30 hores.
  • Master-class “Crims i les seves conseqüències a l’Antic Egipte” a càrrec del Dr. Javier Martínez Babón, membre del projectedel Temple de Milions d’Anys a Luxor. Dimecres 22 a les 19.30 hores.
  • Master-class “Sacrificis humans al Pròxim Orient” a càrrec del Dr. Jordi Vidal Palomino (UAB). Dimecres 29 a les 19.30 hores.
ITINERARI

MAC Barcelona: Itinerari urbà “Montjuïc, una història d’urbanisme”Diumenges 5 i 19 a les 11 hores.

VISITA GUIADA

MAC Barcelona: Visita guiada en motiu del Dia Internacional de les Dones a càrrec de l’arqueòloga Núria Roselló. Dissabte 11 a les 12.30 hores.

CONFERÈNCIA

MAC Barcelona: Conferència “Josep Puig i Cadafalch i l’inici de les excavacions a Empúries”. A càrrec de la responsable del Museu d’Arqueologia de Catalunya – Empúries, Marta Santos, en el marc de l’Any Puig i Cadafalch. Dijous 23 a les 19 hores.

TAST

MAC Barcelona: Tast per vi-bliòfils!. Amb motiu del Dia Internacional de la Poesia. Dissabte 25 a les 18 hores

VISITA GUIADA

MAC Barcelona: LA FORTALESA DELS VILARS D’ARBECA. Terra, aigua i poder en el món ibèric, a càrrec del Dr. Emili Junyent, comissari de la mostra i codirector científic de les excavacions dels Vilars. Diumege 26 a les 12.30 hores.

VISITA TEATRALITZADA
romana_2

MAC Empúries: VISITA ROMANA  Diumenges 5, 12 i 19 a les 12 hores.

VISITA

MAC Empúries: EMPÚRIES en joc!Diumenge 26 a les 12 hores

ITINERARI

MAC Girona: Visita itinerari “SÍMBOLS COMPARTITS: De la mitologia clàssica al Tapís de la Creació”. Diumenge 12 a les 12 hores

ITINERARI

MAC Girona:  "El burg de Sant Pere de Galligants i els tresors del romànic amagat".  Diumenge 19 a les 12 hores.

ITINERARI

MAC Girona: Visita-Itinerari “SEPULTURES I EPITAFIS: “EL RETRAT DE LA MORT PER A UN RECORD ETERN”.  Diumenge 26 a els 12 hores.

VISITA TEATRALITZADA

MAC Ullastret: “ELS IBERS D’ULLASTRET”. Diumenge 19 a les 12 hores.

El @macarqueologia a Instagram
El @macarqueologia a Instagram