CERCADOR DE PECES DESTACADES
Exploreu la col·lecció del Museu d’Arqueologia de Catalunya amb el nou Catàleg en línia i navegueu entre peces destacades del mil·lenari patrimoni arqueològic català.

El projecte de Catàleg en línia del MAC posarà en disposició del públic la col·lecció arqueològica mitjançant fitxes documentals amb imatges d’alta definició i models 3D. Per promoure la recerca i el gaudir, és ara possible fer cerques de dades i aplicar filtres com ara: nom, seu, material, tècnica, datació, jaciment i cultura entre una petita part del nostre patrimoni. La present selecció d’objectes anirà creixent, incorporant més elements i oferint noves funcionalitats, històries i experiències.

La documentació dels objectes està disponible en tres idiomes, català, castellà i anglès. Les fotografies dels objectes es poden ampliar, fent possible apreciar els seus detalls inclòs textures, tonalitats de colors i inscripcions. L’usuari pot interactuar amb els models tridimensionals, consultar objectes relacionats de la col·lecció i descarregar les fitxes amb les seves dades.

Accediu a l’inici del catàleg