Home / Web en construcció

Web en construcció

Remodelació gràfica, de navegació i de continguts del web del Museu d’Arqueologia de Catalunya, concretament la Home i els llocs del MAC-Empúries, MAC-Ullastret, MAC-Olèrdola, CASC, Iberia Graeca, Ruta dels Ibers, Ruta d’Art Rupestre i Arqueoxarxa.

Es poden veure les noves pàgines MAC-Barcelona i MAC-Girona en fase pilot.

Pantalla

El web del Museu d’Arqueologia de Catalunya (www.mac.cat) es va implantar l’any 2008 i s’ha anat ampliant i modificant, adaptant-se a les diverses necessitats que han anat sorgint. El web, operatiu des de fa gairebé deu anys, ja ha acomplert els objectius pel qual va ser creat inicialment, i ha anat quedant obsolet tant tecnològicament com en la gestió de continguts, aspectes que suposen costos addicionals de manteniment innecessaris.

Igualment els darrers avenços tant tecnològics com de comunicació per part dels usuaris incorporen nous recursos de gestió, com els vinculats a pagament electrònic, eines responsive o recursos de transferència d’informació a xarxes socials.

Desprès d'una primera fase amb la reforma dels sites del MAC Barcelona i del MAC Girona, ara es treballa amb la Home  www.mac.cat i l’articulació de la resta de les seus del MAC El Projecte de renovació incideix en millorar aspectes gràfics (generar una proposta general de disseny per home i els sites i adaptació gràfica responsive; adaptació dels sites als nous criteris funcionals), estructura de la informació (millores en usabilitat i estructura de continguts, noves funcionalitats) i de gestió de continguts (millores en la transferència d’informació, gestió i actualització de les dades).

Es preveu que la programació de tot el projecte amb els continguts bàsics operatius estarà en fase pilot a finals de 2017.

Els usuaris són fonamentals en aquest procès de transformació i treballem per mantenir al dia l'actualització de continguts, principalment pel que es refereix a les activitats. En cas de dubtes o detecteu un malfuncionament us agrairem que ens feu arribar els vostres comentaris a infomac@gencat.cat

  • Currently 5 out of 5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rating: 5/5 (2 votes cast)

Thank you for rating!

You have already rated this page, you can only rate it once!

Your rating has been changed, thanks for rating!