Presentació

El Museu d’Arqueologia de Catalunya (MAC) conserva i exposa la col·lecció arqueològica més important de Catalunya. Per aquest motiu,  el museu esdevé una destinació museística i patrimonial imprescindible per conèixer l’arqueologia, la història i l’art antic de l’actual territori català.

El Museu d'Arqueologia de Catalunya (MAC) integra cinc grans equipaments museístics: el Museu d'Arqueologia de Catalunya a Barcelona, seu central de la institució, el Museu d'Arqueologia de Catalunya a Girona, la ciutat grecoromana d'Empúries, a L'Escala; la ciutadella ibèrica d'Ullastret, a Ullastret; i el Castell i conjunt arqueològic d'Olèrdola, a Olèrdola. A més, el museu gestiona també el Centre d'Arqueologia Subaquàtica de Catalunya (CASC), amb seu a Girona, els Dipòsits Nacionals d'Arqueologia, ubicats a Cervera, i el Centre de Recerca "Ibèria Graeca", amb seu a l'Escala.

Centre de referència nacional en la recerca, conservació i difusió del patrimoni arqueològic català, el Museu d'Arqueologia de Catalunya ofereix als seus visitants una rica i singular oferta de serveis i experiències museístiques i culturals, que integra tant la visita a museus i jaciments museïtzats arreu del país, com un extens i variat programa d'exposicions temporals i activitats culturals i educatives complementàries, sempre en contínua renovació al llarg de l'any. I tot això amb un únic objectiu: que els seus visitants puguin viure-hi intenses i enriquidores experiències d'aprenentatge, d'emoció i de gaudi, i, d'aquesta manera, puguin començar o renovar una intensa i duradora història d'amor amb la cultura i el patrimoni.


Veure en el mapa

ADREÇA

Passeig de Santa Madrona, 39-41 
Parc de Montjuïc. 08038 Barcelona
Tel. 93 423 21 49

HORARIS

De dimarts a dissabte

de 9,30 h a 19,00 h

Diumenges i festius

de 10 a 14.30 h

Dilluns tancat

CONTACTA AMB EL MUSEU

TELÈFON: 93 423 21 49
E-MAIL: infomac@gencat.cat
Twitter
Facebook