Ullastret

Home / Seus / Ullastret / Notícies / sicted

Comparteix: 

Distinció SICTED 2017

El MAC Ullastret rep el distintiu de Qualitat Turística en Destí (SICTED)

MAC - Ullastret

Dimecres 3 de maig el Consell Comarcal del Baix Empordà va lliurar al MAC Ullastret el distintiu de qualitat turística juntament amb 62 empreses i entitats adherides al Pla de Qualitat Turística en Destinació (SICTED). L’acte va tenir lloc a les 10.30h a a la sala d'actes del Museu d'Arqueologia de Catalunya - Ullasttret i va ser presidit pel Sr. Joan Català Pagès, president del Consell Comarcal del Baix Empordà.

Les empreses i entitats distingides pertanyen a diferents sectors turístics de la comarca del Baix Empordà: oficines de turisme, platges, restaurants, bars, guies, museus i centres d’interès, empreses d’allotjament i de turisme actiu que han superat les auditories corresponents a l’any 2016 i han renovat la distinció un any més.

Des de l’any 2004, el MAC Ullastret disposa del certificat del Pla de Qualitat Turística en Destinació. Aquest pla de qualitat es basa en el Sistema Integral de Calidad Turística Española en Destino (SICTED), promogut per la Secretaría de Estado de Turismo i la Federación Española de Municipios y Provincias. El SICTED s’implanta actualment a 189 destinacions de l’Estat espanyol amb més de 8.800 empreses adherides i/o distingides.

  • Currently 0 out of 5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rating: 0/5 (0 votes cast)

Thank you for rating!

You have already rated this page, you can only rate it once!

Your rating has been changed, thanks for rating!