Ullastret

Home / Seus / Ullastret / Notícies / Sala immersiva 3D

Arriba a Ullastret la sala immersiva 3D

Nou audiovisual en 3D

Des del passat 30 de juliol de 2016, a la seu d’Ullastret del Museu d’Arqueologia de Catalunya, el visitant pot viure l’experiència de recórrer els carrers d’una ciutat ibèrica de fa més de 2200 anys gràcies a una nova sala de projecció immersiva.

IMG_1858

  
La sala s’ha concebut com a un espai per veure el 3D en grup, inspirat en l’innovador concepte magic box, un format que ens permet mostrar un projecte de noves tecnologies a tots els públics i de forma col·lectiva. La sala fa uns 10m2, per tal de reproduir el més acuradament possible les mides d’una estança d’un habitatge iber comú, i el terra és de cautxú, simulant el terra de la ciutat ibèrica.  
  
L’audiovisual, de 6 minuts de durada, permet fer un viatge oníric a través dels carrers i cases de la ciutat ibèrica. La història està narrada per un membre de l’èlit ibera que recorda moments dramàtics de la seva vida a la ciutat, juntament amb alguns dels animals totèmics dels ibers que tenen també un paper important en la narració. Per tal de potenciar l’experiència immersiva també s’ha dedicat una important atenció a la banda sonora i als efectes d’àudio, amb gravacions de so ambient original de l’entorn natural i del jaciment. L’audiovisual està disponible en català, castellà, francès, anglès i alemany. 

Making of

  • Currently 4.5 out of 5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rating: 4.5/5 (11 votes cast)

Thank you for rating!

You have already rated this page, you can only rate it once!

Your rating has been changed, thanks for rating!