Ullastret

Guies Sonores

audioguies

Es posa en funcionament el servei d'audioguies a la ciutat ibèrica d'Ullastret

  • L’audioguia inclou els resultats de la recerca arqueològica duta a terme els darrers anys, que han canviat profundament la concepció del jaciment.
  • El servei està disponible en cinc idiomes i s’ofereix gratuïtament amb l’entrada al recinte arqueològic.

L’Agència Catalana del Patrimoni Cultural del Departament de Cultura ha posat en funcionament aquesta setmana l’audioguia de la ciutat ibèrica d’Ullastret (Baix Empordà) amb l’objectiu d’oferir millors recursos interpretatius del patrimoni cultural català i d’incrementar la satisfacció del visitant. 

Amb aquest nou element interpretatiu, els visitants poden entendre la dimensió del conjunt arqueològic d’Ullastret, considerat la ciutat més gran de tota la cultura ibèrica dins i fora de Catalunya. Amb l’audioguia, es divulguen al gran públic, per primera vegada, alguns dels resultats més destacats de la recerca arqueològica duta a terme els darrers anys al jaciment, que han ampliat i canviat profundament la concepció que es tenia fins ara de la ciutat ibèrica d’Ullastret.

Amb 12 punts de locució al jaciment i 6 punts al museu monogràfic, el passeig està pensat com una visita guiada. Locutada per l’arqueòleg Gabriel de Prado, especialista en època ibèrica i coordinador del jaciment d’Ullastret, l’audioguia es concep com una entrevista en què una narradora va preguntant a l’arqueòleg, al llarg del recorregut, sobre el jaciment, la cultura ibèrica en general i sobre la vida quotidiana dels seus habitants. Tot plegat amb un llenguatge atractiu i lúdic perquè arribi a tots els públics i connecti el visitant no especialitzat amb el jaciment, i li transmeti la seva significació i la importància de la feina dels arqueòlegs. L’audioguia està disponible en cinc idiomes, català, castellà, anglès, alemany i francès.  El servei s’ofereix gratuïtament amb el preu de l'entrada.

  • Currently 5 out of 5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rating: 5/5 (9 votes cast)

Thank you for rating!

You have already rated this page, you can only rate it once!

Your rating has been changed, thanks for rating!

Contacta

MAC Ullastret
Afores s/n
Puig de Sant Andreu
17114 Ullastret
Tel. 972 17 90 58
Fax 972 17 92 46
macullastret.cultura@gencat.cat

Visita a Ullastret
PROMOCIONS
Què hi diuen els nostres visitants?