Ullastret

Home / Seus / Ullastret / Activitats / Cap de Setmana Ibèric

Comparteix: 

Cap de Setmana Ibèric

CSI2017_Baner_300x300_150pp

En una època d’esplendor mediterrani, els ibers són els grans desconeguts en comparació amb d’altres cultures coetànies. D’aquí la nostra voluntat  de donar a conèixer aquesta brillant i avançada cultura, habitant de les nostres terres, a través d'unes jornades molt especials, el Cap de Setmana Ibèric. Una proposta plena d'activitats gratuïtes per a que conegueu els ibers i les seves aportacions a la nostra cultura d'una forma lúdica i divertida. 

Cada any seleccionem un tema específic del món ibèric entorn del qual es dissenyen totes les activitats. Per a l'edició d'enguany hem triat els tresors líquids de fa 2.200 anys.

Preneu nota doncs i reserveu-vos els dies 14 i 15 d’octubre pels ibers! Durant tot el cap de setmana podreu conèixer i experimentar el rituals dels ibers a través de nombroses activitats pensades per a totes les edats. 

Viviu la nostra història! Busqueu el vostre jaciment i participeu del Cap de Setmana Ibèric!

Descarrega't el programa d'activitats complert:

 

Descarrega't i col·lecciona el retallable:

 

Compartiu les vostres experiències durant aquests dos dies a través de twitter amb el hashtag #csi_ibers, on podreu seguir també la programació. I els apassionats de la fotografia ho podeu fer a través d'instagram sempre a través del hashtag #csi_ibers.

L’organització del Cap de Setmana Ibèric és fruit de la col·laboració entre el Museu d’Arqueologia de Catalunya i els ens gestors de cadascun dels jaciments que integren la Ruta dels Ibers. 

16è Cap de setmana ibèric - Ullastret

2n Festival. "Ullastret, un tast iber"

1 i 2 d'octubre de 2016

16è Cap de setmana ibèric - Castell

1 i 2 d'octubre de 2016

15è Cap de setmana ibèric a Ullastret

3 i 4 d'octubre de 2015

14è Cap de Setmana Ibèric

4 i 5 d'Octubre 2014

Descobreix els jaciments de la Ruta dels Ibers