Empúries

Home / Seus / Empúries / Activitats / Setmana de la Ciència

Comparteix: 

Setmana de la Ciència

setmana de la ciència

Del 10 al 19 de novembre, se celebrarà a Catalunya la 22a edició de la Setmana de la Ciència amb l’objectiu d’apropar la ciència i la tecnologia a la ciutadania.

En aquest període se celebraran un munt d’activitats de divulgació científica arreu del nostre territori. Enguany el tema central escollit és el turisme sostenible amb motiu de la celebració de l’Any Internacional del Turisme Sostenible per al Desenvolupament, promogut per Nacions Unides, i que aspira a sensibilitzar els responsables de prendre decisions i el públic en general de la contribució del turisme sostenible al desenvolupament. 

Des del Museu d'Arqueologia de Catalunya-Empúries ens afegim un any més a la iniciativa amb la seguent proposta d'activitat: 

mosaics_setemana ciència

Els mosaics d'Empúries 

Us proposem una visita a l’exposició temporal Antiqua Pavimenta de la mà de la restauradora del jaciment per conèixer les característiques dels mosaics i paviments d’Empúries, un conjunt excepcional pel seu nombre, per la seva diversitat tipològica, tècnica i decorativa i pel seu estat de conservació. En aquesta visita també podrem veure una demostració dels diversos processos i tècniques que apliquen els restauradors per tal de conservar els mosaics del jaciment. 

  • Dia: Diumenge 19 de novembre 
  • Horari: 11.30h
  • Preu: Gratuït. Inclou l'entrada al jaciment. 
  • Durada: 1 h. aprox.
  • Sortida del grup: Punt de trobada davant les muralles de la ciutat grega

Places  limitades. Imprescindible reserva prèvia al correu macempuries.cultura@gencat.cat 

La Setmana de la Ciència és una iniciativa coordinada per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació de la Generalitat de Catalunya.