Empúries

Home / Seus / Empúries / Activitats / Espectacles / CONCERTS AL FORUM ROMÀ 2017

CONCERTS AL FORUM ROMÀ 2017

Proposta musical d'estiu al recinte arqueològic d'Empúries, amb una llarga tradició en concerts i música en directe.

Forum_romà_empúries

TEMproductions amb la col·laboració del Museu d'Arqueologia de Catalunya-Empúries organitza, a mitjans d'agost,  diverses nits  de concerts amb artistes nacionals i internacionals en un escenari excepcional, el fòrum romà d'Empúries.  Un lloc especialment escollit per poder realitzar concerts, on entorn, patrimoni i música faran possible, un any més unes nits màgiques d’estiu.

FOTO AMICS DE LES ARTS

11.8.17.ELS AMICS DE LES ARTS+Clementina

Tornen Els Amics de les Arts! Més de dos anys després del magnífic Només d’entrar hi ha sempre el dinosaure (2014) el quartet barceloní presenta Un estrany poder (2017).  El fitxatge per Sony Music i el fet que l’escocès Tony Doogan (Belle& Sebastian, Mogwai, TeenageFanclub...) s’hagi encarregat de la producció fan pensar que aquest nou disc obrirà una ambiciosa nova etapa. 

 Els Amics de les Arts presentaran al Fòrum Romà d’Empúries les seves noves cançons que, de ben segur, marcaran la banda sonora de molts aquest 2017.  

elsamicsdelesarts.cat

FOTO CLEMENTINA

Clementina

Clementina és un duet catalanomexicà que va néixer d’una trobada casual al metro de Barcelona. Carlos Montfort (guitarra i veu – músic i productor mexicà establert a Barcelona ) i Gina Margarit (veu i ukulele – cantautora establerta al Baix Montseny) ens presentaran a Empúries el seu primer disc plegats Darrere del vent. Un disc auto produït i publicat sota el segell RightHereRightNow. Un recull de nou cançons que recreen paisatges onírics i viatges a través d’un so alegre i íntim i de lletres amb regust de conte.   

clementinamusica.com

 • Hora: 22h
 • Preu: 26 € ( + despeses de gestió)

Entrades disponibles al web 

FOTO BLAUMUT

12.08.17 BLAUMUT + Pantaleó

Blaumut tornen amb tota la força amb un nou disc,Equilibri (2017), enregistrat a l’estudi Grabaciones Silvestres, amb la producció de Marc Parrot i publicat per Musica Global. Aquesta nova obra és un pas més en la carrera del grup que ha aconseguit donar vida a un univers propi i distintiu marcat per unes lletres emotives, dotades d’una forta càrrega evocadora, i una música elegant de tall pop- folk i impregnada de tocs clàssics, que no defuig l’èpica ni la contundència. 

 Blaumut presentarà el seu nou àlbum al festival d’Empúries.  

blaumut.com

FOTO PANTALEÓ

Pantaleó

Pantaleó ha estat qualificat pels mitjans de comunicació com una de les propostes més sorprenent, madura i prometedora del panorama musical català gràcies a la fórmula perfecta que els identifica: emotivitat, veu i melodia. Pantaleó presentarà a Empúries el seu segon treball discogràfic, L‘Apartament (Musica Global 2017). Un disc de pop colorista, enèrgic, amb una sonoritat que enlluerna i ple de melodies que difícilment abandonen l'oient. Un recull de 9 cançons que els identifica i un treball compositiu genuí, implacable i que no deixa de sorprendre.    

pantaleo.cat

 • Hora: 22h
 • Preu: 20 € ( + despeses de gestió)
 • Entrades disponibles al web
FOTO LEIVA

13.08.17 LEIVA

Amb el seu tercer treball, Monstruos(2016), Leiva apuntala fins al zenit la seva meteòrica carrera en solitari. Endinsar-se en el seu darrer treball discogràfic és entrar en un espai carregat d’electricitat, provocant un veritable curtcircuit per aquestes emblemàtiques lletres de to confessional i sincer. Leiva explota al màxim la qualitat de la seva veu i recorre al foc de les emocions pirotècniques. Mapes emocionals on cal mantenir l'equilibri i fer ús quan es requereix d'expressions, que en la seva veu es converteixen en alta poètica de rock hispà.  La seva gira Monstruos farà parada a l’emblemàtic escenari del Fòrum Romà d’Empúries oferint un dels concerts més esperats d’aquest estiu .

leivaweb.es

 • Hora: 22h
 • Preu: 26 € ( + despeses de gestió)
 • Entrades disponibles al web 

Més informació: 

 • Els menors de 4 anys que no ocupin seient, tenen accés gratuït.
 • Els menors de 16 anys, hauran d’anar acompanyats per un tutor legal per poder accedir als concerts.
 • L'organització no es responsabilitza de les compres que no siguin realitzades en els canals de venda oficials.
 • Localitats no numerades.
 • L’obertura de portes serà a partir de les 21 hores.

Organitza: 

cultura
MAC-Empúries

Amb la col.laboració de:

ESTRELLA DAMM
segura-viudas
Coca Cola
 • Currently 5 out of 5 Stars.
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Rating: 5/5 (1 votes cast)

Thank you for rating!

You have already rated this page, you can only rate it once!

Your rating has been changed, thanks for rating!

‹‹ Novembre ››
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30