Empúries

Home / Seus / Empúries / Activitats / Activitats familiars / Tallers de Nadal a Empúries

Tallers de Nadal a Empúries

Del 27 al 29 de desembre, i els dies 2 i 3 de gener de 10h a 13h

Tallers_nadal_empúries

No us perdeu els tallers infantils que el MAC-Empúries ha preparat per aquest Nadal! Us proposem diferents activitats perquè els més menuts de la casa gaudeixin i es diverteixin aprenent. Cada dia els nens i nenes s’emportaran a casa una manualitat elaborada per ells, descobriran espais de la ciutat grega i romana d’Empúries i tindran un munt de sorpreses!

Tallers:

Dimecres 27 de desembre: Io saturnalia

Prepararem decoració nadalenca per acabar de decorar l’arbre o altres racons de casa,  i descobrirem com celebraven arribada de l’hivern els antics habitants d’Empúries. 

Dijous 28 de desembre: Taller de sons 

Ens fabricarem els nostres instruments musicals amb materials naturals, i per fer-ho ens inspirarem en els instruments antics. Preparats pel concert?!

Divendres 29 de desembre: Posem en ordre l’any

S’apropa l’any nou i amb ell tots els nous propòsits i il·lusions. En aquest taller crearem un calendari molt original per a començar el 2018, i aprendrem algunes curiositats com l’origen dels noms dels mesos de l’any i com eren els calendaris que s’utilitzaven a l’antiga Roma.

Dimarts 02 de gener: Jocs i joguines

En aquest taller ens fabricaren el nostre propi joc i descobrirem com jugaven els nens i els grans durant l’època romana tot jugant amb una gran varietat de jocs antics.  

Dimarts 03 de gener: Taller d'arqueologia

Empúries és un dels jaciments arqueològics més importants de casa nostra i s’hi han fet  moltes troballes... però encara queden molts espais per descobrir. Us convidem a convertir-vos en arqueòlegs per un dia per ajudar-nos a realitzar noves troballes!

MAC Empúries 

  • Preu: 3€ /Sessió
  • Edat: entre 5 i 10 anys
  • Horari: de 10h a 13h
  • Lloc de trobada i recollida: Vestíbul del centre de recepció de visitants del MAC-Empúries

Places limitades. El MAC-Empúries es reserva el dret a cancel·lar l'activitat si no s'arriba a un mínim d'inscrits. La inscripció es pot fer a una, o més d'una activitat, no cal inscriure's a tot els dies

 

Places limitades. Imprescindible reserva prèvia al correu  reservesempuries@gencat.cat o al telèfon 972 77 59 76 (Operatiu de dilluns a divendres de 8h a 15h).

  • Currently 5 out of 5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rating: 5/5 (2 votes cast)

Thank you for rating!

You have already rated this page, you can only rate it once!

Your rating has been changed, thanks for rating!

‹‹ Desembre ››
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31