Seus

Home / Seus / Barcelona / Oferta educativa

Comparteix: 

Oferta educativa

Oferim un magnífic entorn de treball fonamentat en la realitat del patrimoni arqueològic i articulat sota els conceptes d'educació no formal i l'assoliment de competències. L'alumnat reviu el passat en primera persona gràcies al contacte amb les peces arqueològiques originals, a través d’una metodologia basada en l’experimentació.

Activitats didàctiques

Prehistoria531

L'oferta educativa del Museu d'Arqueologia de catalunya a Barcelona està formada per visites dinamitzades,  visites taller i pel curs 2016/2017 iniciem una nova activitat etiquetada com a itinerari urbà.

S'han preparat visites i tallers adaptats a tots els nivells educatius per posar en valor uns coneixements i unes col.leccions excepcionals. 

Descarrega't la guia de l'oferta educativa 2017-18

Concertació de visites i reserves

El Museu d’Arqueologia de Catalunya (MAC) posa al vostre abast un servei de concertació de visites, per a tot tipus de grups, que resoldrà qualsevol dubte que tingueu, tant a nivell de l'activitat més adequada a realitzar com de la mateixa gestió de concertació.

Reserva anticipada de visites per a grups:

Dilluns a divendres de 9 a 15h: persona de contacte: Sílvia Mas
Telèfon: 93 423 21 49 | Mail: macvisites.acdpc@gencat.cat 
 

Recomanacions: Cal concertar prèviament la visita en grup, tant si la visita es fa amb monitor o sense. La petició de visita comentada del museu i de les exposicions temporals s'ha de fer amb uns quinze dies d'anticipació.

Grups: Cada grup ha d'anar acompanyat sempre per almenys un responsable. Les activitats educatives s'han preparat per a grups-classe de 25 - 30 alumnes.

Puntualitat: Es demana la màxima puntualitat per al bon funcionament de les activitats. Si per un imprevist el grup s'endarrereix ho haurà de comunicar al museu per telèfon. Si el grup arriba tard, l’activitat podrà ser modificada.

Anul·lacions: En cas d’anul·lar la visita prèviament concertada, cal fer-ho a través de correu electrònic un mínim de 48 hores abans. Si el dia de la visita, el grup no es presenta, haurà de pagar la totalitat de l’import reservat.

Carta de confirmació i comprovant de l'entitat bancària: Després de fer la reserva de la visita, el museu us enviarà una carta de confirmació amb tot els detalls de la reserva que haureu de portar el dia que vingueu per presentar a les taquilles. En el cas que feu la visita amb un monitor, el pagament es farà per transferència o ingrés bancari després de la visita.

Concertació i venda d'activitats
Informació i reserves online

Formulari de contacte

Vols rebre informació
periòdicament?