Seus

Home / Seus / Barcelona / Activitats / Altres activitats / VISITA AL PARC ARQUEOLÒGIC D’ATAPUERCA (CAREX) I AL MUSEU DE L’EVOLUCIÓ HUMANA DE BURGOS

VISITA AL PARC ARQUEOLÒGIC D’ATAPUERCA (CAREX) I AL MUSEU DE L’EVOLUCIÓ HUMANA DE BURGOS

Del dissabte 29 d’abril al dilluns 1 de maig de 2017 

  •  DISSABTE 29 BARCELONA – BURGOS 

 

Sortida: a les vuit  (8:00 h) del Pg. de Gràcia cantonada amb la Gran Via de les Corts Catalanes, a la vorera del costat de mar, sota mateix de l’edifici de GENERALI.  

Esmorzar i dinar a càrrec de cadascú, en una estació de servei de l’autopista.

Arribada a Burgos: allotjament, en regim de pensió completa, a  l’HOTEL ABBA BURGOS 4*, proper al centre històric.

 

  •  DIUMENGE 30 BURGOS – SERRALADA D’ATAPUERCA 

 

Matí: visita al CENTRE d'ARQUEOLOGIA EXPERIMENTAL D’ATAPUERCA (CAREX), un espai per copsar en primera persona com era la vida al Paleolític, Neolític i a l'Edat dels Metalls. 

A continuació:  farem un recorregut per l'anomenada Trinxera del Ferrocarrils, un pas artificial de roca calcària obert a principis del segle XX que va treure a la llum tres dels jaciments més significatius de la Serra: l’Avenc de l’Elefant, la Galeria i la Gran Dolina.

Dinar: al restaurant de l’Hotel ABBA de Burgos. 

Tarda: visita guiada i comentada al MUSEU de l'EVOLUCIÓ HUMANA (MEH), un referent museístic innovador i dotat d'una arquitectura espectacular i simbòlica.

 

  •  DILLUNS 1 – BURGOS – LA GUARDIA – BARCELONA

 

Matí: sortida amb destinació a la petita població alabesa de LAGUARDIA, on farem una visita al CENTRED’INTERPRETACIÓ DE L’ESTANY CELTIBÈRIC, construït  fa 2100 anys per embassar les aigües d'una deu que neix a 800 metres d'altura.

Dinar: al restaurant MARIXA, situat a la mateixa vila de LAGUARDIA. 

Tot seguit, retorn a Barcelona. 

El Dr. Eudald Carbonell, codirector d’Atapuerca i investigador a l’Institut Català de Paleoecologia Humana i Evolució Social (IPHES), en acompanyarà durant la visita als jaciments d’Atapuerca.

 

 

Preu per persona en habitació doble:  415 €  ·  Suplement individual: 110 €

Per a inscripcions, truqueu al 932 414 142 de dilluns a divendres, de 9:00 a 14:00 h. o bé tardes al 616 958 009 (Pere). 

 

Per tal de fer efectiva la reserva, cal trucar prèviament i fer l’ingrés de 100 € abans de dijous 6 d’abril, i la resta el dijous 20 d’abril, al núm. de compte corrent CaixaBank – ES34 – 2100 3017 0822 0064 1565 abans de dijous 3 de març.

 

El preu inclou: autocar; allotjament a l’Hotel ABBA 4* amb esmorzar, sopar de dissabte, dinar i sopar de diumenge i el dinar en ruta de dilluns; entrades a recintes arqueològics i museus de pagament; l’acompanyament d’Anna Mª Garrido, coordinadora de l’Arqueoxarxa del Museu d’Arqueologia de Catalunya; el guia acompanyant de POL VIATGES; un dossier informatiu, i l’assegurança d’assistència i anul·lació.

 

El preu no inclou: qualsevol cosa no especificada.

  • Currently 0 out of 5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rating: 0/5 (0 votes cast)

Thank you for rating!

You have already rated this page, you can only rate it once!

Your rating has been changed, thanks for rating!

Atapuerca
interior-museo-de-la-evolucic3b3n-humana-de-burgos