Ruta dels Ibers

Home / Rutes / Ruta dels Ibers / Propostes turístiques de la Ruta dels Ibers

Propostes turístiques de la Ruta dels Ibers

La creació del nou productes i recursos patrimonials i turístics s’emmarquen en les accions sobre el territori que impulsa el Museu d’Arqueologia de Catalunya de l’Agència Catalana del Patrimoni, amb l’objectiu de millorar el coneixement i la qualitat de l’experiència en la visita dels jaciments ibèrics catalans.

ruta-dels-ibers-2016

El proper dimarts 27 de setembre es presenten les noves propostes turístiques i culturals a l’entorn de la Ruta dels Ibers. Una iniciativa del Museu d’Arqueologia de Catalunya per donar a conèixer la gran riquesa patrimonial dels jaciments ibers de Catalunya i millorar el coneixement i la qualitat de la visita.

Entre els projectes que es presentaran destaca el projecte editorial de guies a càrrec de periodistes i escriptors del sector culturalels i paquets d'experiències turístiques, d'un a tres dies. 

S’ha optat per la creació d’unes guies, per cadascun dels pobles ibèrics a Catalunya, per millorar la difusió dels nous coneixements arqueològics així com de les restes i objectes que actualment es conserven a jaciments i equipaments culturals.

Escapa't a la Ruta dels Ibers proposa un total de 17 rutes: el país dels Ausetans des de l’aire, història i literatura al país dels Ausetans, l’estiu al país dels Ceretans, esquí i raquetes al país dels Ceretans, vi i xocolata al país dels Cessetans, activitats aquàtiques en família al país dels Cessetans, en bicicleta pel país dels Cessetans, el Montsià: terra d’Ilercavons, l’Ebre: fons de vida al país dels Ilercavons, termalisme al país dels Ilergets, oli i vi al país dels Ilergets, cap de setmana en família al país dels Indigets, camí de ronda al país dels Indigets, Lloret de Mar: la botànica i els Indigets, història i natura al pais dels Lacetans, el país dels Laietans: a peu des de Barcelona i cap de setmana en parella al país dels Laietans. Aquestes rutes es poden contractar online.

El 16è Cap de setmana Ibèric tindrà lloc dissabte 1 i diumenge 2 d'octubre arreu de Catalunya i durant el qual els jaciments ibers obren les portes gratuïtament i programen una setantena d'activitats per gaudir del patrimoni arqueològic català.

  • Currently 3 out of 5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rating: 3/5 (2 votes cast)

Thank you for rating!

You have already rated this page, you can only rate it once!

Your rating has been changed, thanks for rating!

..