Ruta dels Ibers

Home / Rutes / Ruta dels Ibers / Cap de Setmana Ibèric

Comparteix: 

Cap de Setmana Ibèric

17è cap de setmana ibèric 14 i15 d’octubre de 2017 

CSI2017_Descobrim_300x300_150pp

Celebrem el 17è Cap de Setmana Ibèric de la Ruta dels Ibers, amb activitats gratuïtes per a totes les edats en els principals jaciments ibèrics de Catalunya.

Com cada any es selecciona un tema específic del món ibèric entorn del qual es dissenyen les activitats. Per a l'edició d'enguany s’ha triat Tresors líquids de fa 2.200 anys, hi participen 23 centres que proposen més d’un centenar d’activitats! És una manera divertida d’apropar-vos als ibers: reconstruccions històriques, tallers d’experimentació, visites guiades i teatralitzades, exposicions, tasts de menjar i beguda ibèrica...

El Cap de Setmana Ibèric és una oportunitat única per descobrir o redescobrir el nostre passat, explicat de primera mà per alguns dels millors arqueòlegs del país.

Viviu la nostra història! Busqueu el vostre jaciment i participeu del Cap de Setmana Ibèric!

Descarrega't el programa d'activitats complert:

 

 

NOVETAT! DESCARREGA'T I COL.LECCIONA EL JOC DE TAULA!

Compartiu les vostres experiències durant aquests dos dies a través de twitter amb el hashtag #csi_ibers, on podreu seguir també la programació. I els apassionats de la fotografia ho podeu fer a través d'instagram sempre a través del hashtag #csi_ibers.

L’organització del Cap de Setmana Ibèric és fruit de la col·laboració entre el Museu d’Arqueologia de Catalunya i els ens gestors de cadascun dels jaciments que integren la Ruta dels Ibers. 

Els vídeos del Cap de Setmana Ibèric

Recull dels anuncis i els vídeos que hi ha a la xarxa

Les fotos dels fans dels ibers a Flickr

Nota de premsa

Descobreix els jaciments de la Ruta dels Ibers