Recursos educatius

Posem al vostre abast totes les activitats del Museu d'Arqueologia de Catalunya orientades a centres educatius i us proposem els recursos que podeu utilitzar en línia.

Accediu a continguts que us ajudaran a saber més de l'arqueologia catalana

QUÈ PUC EXPERIMENTAR?

Visita el Museu d'arqueologia de Catalunya, amb tres dels més espectaculars jaciments arqueològics catalans i un monestir romànic del segle XII amb els quals gaudireu d'una experiència única a mesura que us endinseu en com es vivia al passat.

Empúries, el jaciment arqueològic grecoromà més important de Catalunya

Dins la oferta educativa de visites comentades trobareu diferents tipologies entre les quals hi ha les visites dinamitzades, amb les que podreu descobrir el jaciment de la mà d'un dels seus antics habitants, o les visites temàtiques, amb les que aprofundireu en aspectes concrets de les antigues civilitzacions.

.

Sant Pere de Galligants, Girona, un excepcional monestir català

Ofereix la possibilitat de gaudir i descobrir les col·leccions i el monestir romànic, a partir d'una àmplia varietat d'activitats educatives. L'oferta didàctica inclou visites dinamitzades, tallers didàctics i paquets didàctics, una experiència on es combina itinerari més taller. Es treballa amb metodologies experimentals per fer unes activitats motivadores i innovadores. 

.

El poblat ibèric més gran de Catalunya

L’oferta d'activitats didàctiques a Ullastret està formada per visites didàctiques i tallers didàctics. Oferim el contacte directe amb el jaciment ibèric més important de Catalunya i les peces arqueològiques originals, a través d’una metodologia basada en l’experimentació, en la que l’alumnat reviu el passat en primera persona.


Twitter
Facebook

Les nostres activitats educatives

Experimentem amb la pintura rupestre


Activitats educatives del MAC al Monestir de Sant Pere de Galligants, Girona