Premsa

Home / Premsa / Actualitat / Retransmissió en streaming / Gravacions en streaming

CONFERENCIES, DEBATS I TAULES RODONES 2017

S'ofereix la possibilitat de gaudir de nou de les conferències, debats i tales rodones desenvolupades al Museu d'Arqueologia de Catalunya mitjançant la seva gravació en directe. Agraïment a tots els ponents i participants la seva col·laboració.

Dijous 20 d'abril. Cicle de conferències. Any Puig i Cadafalch. "La visió de l'arquitectura romana de Puig i Cadafalch". A càrrec del catedràtic de Filologia Clàssica Marc Mayer. Presentació Josep Manuel Rueda, director del MAC.

Dimecres 29 de març. Cicle de master-class a càrrec d'Arqueonet en el marc des Estudis sobre Història i Civilització del Pròxim Orient i la Mediterrània antiga (EPOMA). "Sacrificis humans al Pròxim Orient". A càrrec del Dr. Jordi Vidal Palomino (UAB). Activitat amb la col·laboració d'Arqueonet.

Dijous 23 de març. Cicle de conferències. Any Puig i Cadafalch. "Josep Puig i Cadafalch i l'inici de les excavacions a Empúries". A càrrec de Marta Santos, responsable del Museu d'Arqueologia de Catalunya Empúries.

Dimecres 15 de març. Cicle de master-class a càrrec d'Arqueonet en el marc des Estudis sobre Història i Civilització del Pròxim Orient i la Mediterrània antiga (EPOMA). "Les primeres emperadrius bizantines: un nou model de dona poderosa". A càrrec del Dr. Ernest Marcos Hierro (UB). Activitat amb la col·laboració d'Arqueonet.

Dijous 23 de febrer. Conferència. "Agricultura i paisatge: les innovacions tecnològiques de Vilars en el context del Mediterrani Occidental". Impartida per la professora Natàlia Alonso. 

Dijous 16 de febrer. Cicle de conferències. Any Puig i Cadafalch. "L'arqueologia de Josep Puig i Cadafalch. L'arquitectura i l'excavació en la primera meitat del Nou-cents". A càrrec d'Eduard Riu-Barrera, comissariat de l'any J. Puig i Cadafalch 2017. Presentació Josep Manuel Rueda, director del MAC.

Dijous 2 de febrer. Conferència. "Les aportacions de la prospecció geofísica en l'arqueologia catalana: El cas de l'Illa d'en Reixac". A càrrec de l'arqueòleg Roger Sala. Presentació Josep Manuel Rueda, director del MAC.

Dijous 26 de gener. Debats a tres. "El vi com a fet social". Ponents: Ruth Troyano: especialista en turisme enològic i sommelier. Marta Domènech: especialista en màrqueting i protocol, sommelier i gerent de l'Hotel-Hostal Sport de Falset. Modera: Joan Gómez Pallarès: catedràtic de literatura llatina a la Universitat Autònoma de Barcelona i director l'Institut Català d'Arqueologia Clàssica.

Dijous 19 de gener. Conferència. "La comercialització del vi grec i les antigues rutes marítimes del Mediterrani". A càrrec del Dr. Gustau Vivar (CASC). Presentació Josep Manuel Rueda, director del MAC.

  • Currently 3.5 out of 5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rating: 3.5/5 (2 votes cast)

Thank you for rating!

You have already rated this page, you can only rate it once!

Your rating has been changed, thanks for rating!