Premsa

Home / Premsa / Actualitat / L'exposició EMPORION continua el seu periple per Grècia

L'exposició EMPORION continua el seu periple per Grècia

Aquesta senzilla exposició ha permès donar a conèixer el MAC-Empúries entre milers de visitants d’arreu del món que han passat per diferents museus grecs.

FINS AL 30 DE NOVEMBRE ES PODRÀ VEURE AL MUSEU D’ARQUEOLOGIA D’IGOUMENITSA.

L’exposició Emporion, porta d’entrada de la civilització grega a la península Ibèrica, que fou inaugurada a Delfos l’abril de l’any passat, i que és un muntatge fuit de la col·laboració entre el MAC-Empúries, l’Instituto Cervantes d’Atenes i el Museu de Delfos (Grècia), es pot veure fins al 30 de novembre al Museu d’Arqueologia d’Igoumenitsa, una ciutat del nord-oest de Grècia.

6

L’exposició va passar de Delfos a Lamia, capital de la Ftiótide, i actualment a Igoumenitsa. L’exposició en aquesta ocasió es compagina també amb una altra exposició fotogràfica que té per títol Focea 1913-1920. El testimoni de Fèlix Sartiaux. Les dues exposicions es mostren sota el títol conjunt de De la colònia a la metròpoli, dues exposicions fotogràfiques paral·leles.

Els textos de l’exposició Emporion, en grec i en anglès, mostren el passat grec d’Empúries i fan un recorregut cronològic per la seva llarga història fins a arribar als nostres dies. Està formada per 12 grans plafons i per reproduccions de fotografies gegants de diferents elements, espais i objectes destacats del MAC-Empúries..

Museu d’Arqueologia de Catalunya-Empúries. Joaquim Monturiol i Sanés. Tel. 972 770 208. jmonturiol@gencat.cat .

  • Currently 0 out of 5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rating: 0/5 (0 votes cast)

Thank you for rating!

You have already rated this page, you can only rate it once!

Your rating has been changed, thanks for rating!

Comentaris

Els comentaris enviats seran revisats abans de la seva publicació