DIA INTERNACIONAL DELS MUSEUS

Enguany, seguint el lema del DIM “Museu per a la igualtat: diversitat i inclusió”, volem apropar-vos sis joies que advoquen per aquest lema. Les col·leccions de les nostres seus són un viu mirall de com la diversitat de les cultures ha fet importants aportacions al nostre propi desenvolupament i de com l’acceptació de la diversitat ens pot portar cap a la igualtat.

Tours virtuals. Per iniciativa del Servei de Museus et mostrem l’interior dels museus a través de visites molt especials. Posa’t còmode a casa teva  i gaudeix d'una visita guiada a Empúries, et garantim que voldràs viure’ls presencialment. Podràs seguir les visites en directe al canal Youtube de Patrimoni.gencat, el dissabte, diumenge i dilluns 18. Consulta les opcions al mateix canal Youtube.

ARQUEOtours. Vídeos: Jaciments en 360 graus. El MAC va desenvolupar l'any 2019 7 vídeos per visualitzar amb ulleres 360 graus alguns dels jaciments arqueològics catalans més representatius, entre ells Empúries. Ara podeu gaudir des de casa d'aquest material que  us permetrà experimentar la sensació de ser directament al jaciment. Us recomanem que ho visualitzeu amb la vostra tauleta o mòbil, i si teniu ulleres cardboard on inserir el mòbil, l'experiència serà totalment immersiva! Trobareu els vídeos al canal de Youtube del MAC (cada dissabte a partir del 16 de maig)

La joia del museu Enguany sota el lema del DIM  “Museu per a la igualtat: diversitat i inclusió”, volem apropar-vos  com cada any una peça que advoca per aquest lema. Les col·leccions de les seus del MAC són un viu mirall de com la diversitat de les cultures han fet importants aportacions al nostre propi desenvolupament i de com l’acceptació de la diversitat ens pot portar cap a la igualtat. 

Sopa de lletres. El MAC us convida a jugar a través de les seves seus a un joc virtual. Amb Girona iniciarem el primer repte a partir del dilluns 18 de maig i cada dia us proposarem descobrir objectes singulars de Barcelona, CASC, Empúries, Olèrdola i Ullastret, a les nostres xxss.

Arqueoblog. Com a novetat especial, el MAC presenta per al 18 de maig el seu nou blog.  Una nova plataforma per informar de la diversitat d'activitats que desenvolupen el museu i totes les seves seus.  Des  del blog  es compartiran  històries i experiències singulars lligades al dia a dia dels jaciments i museus que el formen, les seves col·leccions i el seu personal.  (accessible a partir del 18 de maig)

Les nostres Joies 2020

Quina és la teva joia preferida? Comparteix-la a les nostres xarxes socials!!


Twitter
Facebook