Conferències

El canal streaming del Museu d'Arqueologia de Catalunya ens permet retrobar-nos amb gran part de les conferències que han impartit destacats investigadors nacionals i internacionals. Una setantena de conferències i masterclasses que han tocat la gran diversitat de camps de treball de l'arqueologia. Des de l'estat de l'arqueologia A Amèrica del Nord o Àsia a l'arqueologia i l'alimentació.  

Si ets un apassionat de l'arqueologia i et quedes amb ganes de més, confia en el MAC, et garantim que les gravacions de les nostres conferències de la mà dels millors experts no us defraudaran. 

Podeu fer una ullada a la nostra pàgina d'enllaç on podreu consultar totes les gravacions.

Us proposem, però, algunes de les temàtiques que més interès van generar:

2016. Art rupestre i arqueologia del Sàhara Occidental, a càrrec del Dr. Narcís Soler

2016. L'alimentació al paleolític, amb el Dr. Eudald Carbonell i presentació del llibre Pàleoreceptes a càrrec de la periodista Cinta S. Bellmunt.

2016. El mite de la vaca celeste, amb David Rull (UAB, UOC). Activitat amb la col·laboració d'Arqueonet.

2016. Deltebre I. Història d'una excavació, amb Gustau Vivar

2017. Les cultures de les primeres societats pageses al Pròxim Orient: dinàmiques de canvis culturals i materials entre el VIII i el VII mil.lenni càrrec d'en Miquel Molist.

2017.  Sacrificis humans al Pròxim Orient". A càrrec del Dr. Jordi Vidal Palomino (UAB). Activitat amb la col·laboració d'Arqueonet

2017. Les aportacions de la prospecció geofísica en l'arqueologia catalana: El cas de l'Illa d'en Reixac, càrrec de l'arqueòleg Roger Sala

2018. La vida sexual dels emperadors a través dels autors clàssics, a càrrec de Marc Mayer, doctor en Filologia Clàssica. 

2018.  Animals mítics d'Amerindia, a càrrec de la Dra. Victoria Solanilla (UAB)

2018. La arqueología y ellas: la mujer profesional en la Historia de la Arqueología, a càrrec de la Dra. Margarita Díaz-Andreu (ICREA-UB)


Twitter
Facebook