Catàlegs i publicacions en pdf

Catàlegs 

El treball realitzat en la creació d'una exposició es manté viu gràcies als nostres catàlegs. És per això que us proposem recordar les darreres de les nostres exposicions gràcies a la descàrrega gratuïta del catàleg. 

Publicacions de divulgació

  • Les guies de la Ruta dels Ibers. La col·lecció Històries Ibèriques és un conjunt de set guies, una per a cada poble iber de Catalunya (Ausetans; Ceretans i Lacetans, que la comparteixen; Ilercavons; Ilergets; Indigets; Laietans i Cessetans), escrites per periodistes i escriptors destacats del sector cultural.
  • Guies del Museu d'Arqueologia de Catalunya. Un recull de guies de visita dels jaciments, equipaments i museus més singulars de l'arqueologia catalana.

L'aventura continua. És un llibret d'enigmes per a nens i nenes, produït per la Xarxa de Museus de les Comarques de Girona. Ajuda a l'extraterrestre a resoldre els enigmes que plantegen els diversos jocs i descobreix els nostres museus.

Podeu descarregar-vos gratuïtament el llibret clicant el botó "L'aventura continua" que trobareu a la part superior dreta d'aquesta pàgina.

Revistes científiques

El Museu d'Arqueologia de Catalunya és l'editor de les revistes científiques Cypsela i Empúries. Es posa a l'abast dels investigadors, especialistes i persones interessades en la descàrrega dels seus articles.

Monografies del Museu d'Arqueologia de Catalunya

Els articles publicats a les nostres monografies són consultables en línia a la pàgina web:


PUBLICACIONS EN PDF
NOM DE L'ARXIU MIDA DE L'ARXIU
L'aventura continua¡ 8 MB
Twitter
Facebook