El MAC

Home / El MAC / Pla estratègic MAConline

Comparteix: 

Pla estratègic MAConline

Millorant la nostra oferta museal

El Museu d’Arqueologia de Catalunya va publicar la seva pàgina web l'any 2008. Des de llavors, el nostre museu online ha efectuat una tasca molt important de gestió i dinamització de continguts en l’àmbit de la difusió i la comunicació de les activitats culturals i educatives que s’han dut a terme a totes les seus i jaciments del MAC.

Ara, 4 anys després de la seva creació, és el moment de donar un pas endavant en el posicionament del museu i revisar la nostra oferta respecte als altres referents museístics de l'àmbit de l'arqueologia i de la història que es troben a la xarxa. Per poder fer-ne una valoració cal fer una anàlisi integral de l’actual web a partir de dues tasques especifiques: el coneixement periòdic del comportament dels usuaris del web a través de l’estudi i interpretació de les dades estadístiques i crear una estratègia online que defineixi els objectius estratègics del web.

El projecte es va començar el mes de novembre de 2011 amb aquesta primera tasca que és l'anàlisi de les dades estadístiques, a través de Google Analytics. Aquestes dades i la seva conseqüent interpretació ha permès en pocs mesos crear un pla estratègic definit del que un pla d'accions prioritzat amb uns objectius realitzables i mesurables, i que ara fem públic.

  • Currently 3.5 out of 5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rating: 3.5/5 (9 votes cast)

Thank you for rating!

You have already rated this page, you can only rate it once!

Your rating has been changed, thanks for rating!

Comentaris

Els comentaris enviats seran revisats abans de la seva publicació

Pla estratègic MAConline

Millorant la nostra oferta museal