Presentació

Home / Educació / Presentació / Formulari de contacte

Formulari de contacte

Butlletí electrònic

Si ets docent i estàs interessat en rebre informació sobre la nostra oferta educativa, vols rebre assessorament personalitzat, i estar al dia de les darreres novetats en matèria de didàctica, posa't en contacte amb els nostres serveis educatius omplint el següent formulari amb les teves dades i el centre educatiu.

Subscriu-te a la Newsletter del MAC

Amb el Butlletí electrònic estareu al dia de totes les activitats, exposicions i esdeveniments que organitza el MAC, així com d'altres notícies d'interès. Amb una periodicitat mensual descobrireu tota la programació mensual i periòdicament rebreu destacats amb les darreres notícies. Esteu preparats?

Dona't d'alta enviant un correu electrònic a: macvisites.acdpc@gencat.cat

Indicant el nom i cognom, codi postal, número de telèfon de contacte, correu electrònic. Ens ajudarà molt si ens vols explicar quins temes t'agraden o t'agradaria tractar.

D’acord amb la Llei 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, l'informem que les seves dades personals quedaran incorporades a un fitxer del qual n'és responsable l'Agència Catalana del Patrimoni Cultural, per a ús propi, amb la finalitat d'atendre la seva sol·licitud, remetre-li informació i gestionar les activitats i serveis prestats. És necessari facilitar les dades sol·licitades, podent no ser possible, en cas contrari, atendre adequadament la seva sol·licitud.

Pot exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant escrit dirigit al correu electrònic lopd.acdpc@gencat.cat o bé per correu postal a l'atenció del Responsable LOPD de l'Agència Catalana de Patrimoni Cultural, Palau Moja, Portaferrissa 1, 08002 Barcelona.

El teu nom

Correu electrònic

Assumpte del missatge

Cos del missatge

Guia d'Activitats i Serveis Educatius

Formulari de contacte

Vols rebre informació
periòdicament?

SESSIONS INFORMATIVES

  • Presentació dels Recursos Educatius 2016 - 2017 a Girona. 
      a la Biblioteca Carles Rahola de Girona
  • Sessió informativa a Barcelona. MAC Barcelona. data i hora a concretar. Cal inscriure's-hi al telèfon 93 424 65 77 o a infomac@gencat.cat.