Home / Butlletí electrònic

Butlletí electrònic

Subscriu-te a la Newsletter del MAC

Vols formar part de la gran família del MAC?

Amb el Butlletí electrònic estareu al dia de totes les activitats, exposicions i esdeveniments que organitza el MAC, així com d'altres notícies d'interès. Amb una periodicitat mensual descobrireu tota la programació mensual i periòdicament rebreu destacats amb les darreres notícies. Esteu preparats?

Dona't d'alta enviant un correu electrònic a: infomac@gencat.cat

Indicant el nom i cognom, codi postal, número de telèfon de contacte, correu electrònic. Ens ajudarà molt si ens vols explicar quins temes t'agraden o t'agradaria tractar.

D’acord amb la Llei 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, l'informem que les seves dades personals quedaran incorporades a un fitxer del qual n'és responsable l'Agència Catalana del Patrimoni Cultural, per a ús propi, amb la finalitat d'atendre la seva sol·licitud, remetre-li informació i gestionar les activitats i serveis prestats. És necessari facilitar les dades sol·licitades, podent no ser possible, en cas contrari, atendre adequadament la seva sol·licitud.

Pot exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant escrit dirigit al correu electrònic lopd.acdpc@gencat.cat o bé per correu postal a l'atenció del Responsable LOPD de l'Agència Catalana de Patrimoni Cultural, Palau Moja, Portaferrissa 1, 08002 Barcelona.

  • Currently 4 out of 5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rating: 4/5 (21 votes cast)

Thank you for rating!

You have already rated this page, you can only rate it once!

Your rating has been changed, thanks for rating!