Home / Arqueoxarxa

Comparteix: 

Arqueoxarxa

La Xarxa de Museus i Jaciments Arqueològics de Catalunya

Encapçalada pel Museu d’Arqueologia de Catalunya, la xarxa està integrada per museus d’arreu de Catalunya que gestionen el patrimoni arqueològic més important de les nostres terres, tant les col·leccions dels seus fons com els jaciments arqueològics que en depenen.

Actualment són membres de la xarxa:

Els objectius principals de la xarxa són la millora de la gestió de les col·leccions, la millora dels equipaments i el desplegament de programes de treball conjunt. Les actuacions que es duran a terme incidiran en la qualitat dels equipaments, de les pràctiques professionals i de les activitats i serveis; en la documentació i conservació de col·leccions, i en campanyes de difusió, entre d’altres.

La creació de la Xarxa de Museus i Jaciments Arqueològics de Catalunya és una de les mesures previstes en el Pla de Museus de Catalunya, presentat l’any 2008.

  • Currently 4.5 out of 5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rating: 4.5/5 (9 votes cast)

Thank you for rating!

You have already rated this page, you can only rate it once!

Your rating has been changed, thanks for rating!

Comentaris

Els comentaris enviats seran revisats abans de la seva publicació

Playstories

Vaig visitar l'exposició Playstories a Girona a l'estiu, ja que veranejo per la zona i em va semblar que les representacions eren molt fidels a la realitat. Resideixo a prop de Gavà i vaig portar uns amics a veure el de Gavà i m'he portat una dessilusió ja que les maquetes no son les mateixes i les he trovat mes senzilles.